о нама

Дом > о нама

Гуангзхоу Јиема топлоте Еxцханге опреме Цо., Лтд.(у даљем тексту: ЈИЕМА), основана 2005 године и налази се у Гуангзхоу економског и Зоне за развој технологије, је добављач опреме еxцханге познати топлоте у ХВАЦ, гријање простора, хлађење, клима уредјај, трафо станица, хемијска постројења, петрохемијска биљке, нафтне рафинерије, обрада природног гаса, систем канализације, маринац, изради хартије, челика биљке, и хyдраулицсyстем у Кини.


У 2011 години компанија је уложила 20 милиона у покрајини Хубеи, у Кини, која покрива област, више од 70, 000 ㎡, за изградњу парка ЈИЕМАИндустриал, укључујући и пратећи објекти као што су центар за обраду калуп, заптивање Заптивна производни центар и центар производње размењивач топлоте и притисак пловило опрему.


ЈИЕМА је у поседу Разни напредни размењивач топлоте за производњу опреме и машина обраду опреме: хидрауличне машине је посветио за плочасти размењивач топлоте, платероллинг опрема, тањир резања опреме, печаћење опреме, лист котрљају опреме, лист хитру опреме и разним алатом.


У процесу производње ЈИЕМАаре погубљен у стриктне усаглашености са националним стандардима – плочасти размењивач топлоте (ГБ16409-199) и хладнији ваздух и ваздух грејалица (ГБ/Т14296-1993) као и производње стандарда форЦласс сам и посуда под притиском ЦлассИИ.


Моћан техничке снагом, ЈИЕМА поседује јаку бацкгроунденгинееринг техничаре који хавеенгагед у дизајну топлоте еxцханге опреме и грејања енергетски систем за много година, укључујући инжењера са високих професионалних титула. ЈИЕМА је тврдио да дугорочни академијама wитхпрофессионал тецхницалцоммуницатион и контакт. ЈИЕМА може да обезбеди прецизан, поуздан и ефикасан систем решења и одговарајућу опрему еxцханге топлоту према захтевима усерс'ацтуал.


За корпоративне духу "Успостављање пословних кроз добре воље и освојивши кроз висококвалитетне" и филозофију "Континуирани развој и стална иновација", која се, ЈИЕМА пружа купцима са топлоте еxцханге опрему у којима боље перформансе, ниже цене и више врхунску услугу.


ЈИЕМА производе углавном укључује плочасти размењивач топлоте, љуске и цеви измењивача топлоте, размењивач топлоте ваздух се охладила, волумен размењивач топлоте, финнед цеви измењивача топлоте, размењивач топлоте гас-гас, котао, тањир и љуске размењивач топлоте, бразед размењивач топлоте, измењивач јединицу, радијатор, притисак пловило, тенк реактор, испаривач, кондензатор, ваздух хладнији и ваздух грејање итд.

Гуангзхоу Јиема топлоте Еxцханге опреме Цо., ЛтдТелефон: +86-20-82249117